Anlita städhjälp

Allt fler upptäcker hur skönt det är att slippa städa själv och istället be än seriös städfirma sköta städningen. Det är tungt och tidskrävande att städa ett hem varje vecka, samtidigt som man ska hinna med familjen, aktiviteter och annat som hör livet till. Sedan är det inte alla människor som rent fysiskt orkar att städa. Det kan var olika handikapp eller hög ålder som spelar in. 

Leta upp en seriös städfirma

På internet kan man lätt hitta ett stort antal företag som erbjuder alla sorters städtjänster. Ett av alla dessa städföretag är Anettes Allservice som har många nöjda kunder och hög servicenivå. Man kan kontakta flera för offerter och jämför pris och villkor för att hitta en passande aktör. Idag har alla seriösa städfirmor licenser och certifikat vilket gör att det är tryggt och säkert att använda sig av städhjälp.

RUT-avdrag för husshållsnära tjänster

Man kan med fördel använda sig av det omåttligt populära RUT-avdraget som innebär att man får dra av 50 % av arbetskostnaden. Kravet är att man är över 18 år och gäller maximalt för avdrag på 25 000 kr för personer som är 18-65 år. För personer över 65 år är taket 50 000 kr. 

Vad kan en städfirma erbjuda?

Dagens städfirmor kan erbjuda alla möjliga tjänster inom städning. Det kan handla om städning vid speciella tillfällen som till exempel högtider eller fester, abonnemangsstädning, städning av källare och garage, flyttstädning och städning av kontor och industrier.

Kort sagt gör städfirmorna det du ber om. En abonnemangsstädning är mycket populärt och innebär att man gör en avtal med städfirman om kontinuerlig hemstädning eller kontorsstädning. Det ger såklart ett lägre pris per gång än en vanlig städning. Man gör upp om vad som ska städas och vid vilka tillfällen städningen ska ske.

Tryggt att anlita städning

Vissa människor är lite tveksamma till tanken att släppa in främmande människor i sitt hem. Men det beöhvar man inte vara. De har noggranna och säkra rutiner för nycklar och koder och skriver alltid på ett sekretessavtal. Alla städare har ansvarsförsäkring och bolagen erbjuder alltid en städgaranti som gör att man kan vara lugn. Det går att begära att man alltdi får samma städare vid varje städtillfälle om man tycker det känns tryggt att veta vem som städar. det går att skräddarsy städningen så att det städas till exempel varje torsdag eller varannan onsdag. Tänk vad skönt att veta att bostaden alltid är ren och fräsch. Det är smidigt att få det städat när man inte ens är hemma.

 

 

5 Jun 2019