Det finns proffs på flyttstädning i Linköping som även städar små hem

Det är mycket som ska göras i samband med en flyttstädning. Är du student kan det vara en god idé att ta hjälp av goda vänner. Annars finns det företag som kan flyttstädning i Linköping.

Det blir allt vanligare att vi anlitar någon att flyttstäda vår gamla lägenhet efter oss. Men det finns de som hellre städar efter sig själva. Ibland har man heller inte de där extra pengarna som det kan kosta att ta in en städfirma. Är man dessutom student lägger man hellre de pengarna på annat. Men det är mycket att tänka på så att inget glöms bort i en flyttstädning. Därför kan det vara en god idé att skriva ner allt som ska göras och sedan bocka av sak för sak som gjorts. Vet man inte riktigt vad som krävs i en flyttstädning så finns det flera sidor på nätet som man kan ta hjälp av. Bl.a. så har Hyresgästföreningen bra information på sin hemsida.

kvinna som städar

Be vänner och familj om hjälp om ni ska städa själva

Det kan ta emot rejält att flyttstäda. För att göra det lite roligare så kan man bjuda in sin vänner eller varför inte sin kära mor. Bra musik och goda snacks brukar också underlätta, så ta med ett par transportabla högtalare så går städningen som en dans. När allt sedan är klart så är det bra att gå en besiktningsrunda och kolla så att allt som står uppskrivet på listan verkligen är gjort och att det är rent. För om det inte är det så kan både hyresvärd och den nya hyresgästen klaga. Vill det sig riktigt illa så tar hyresvärden in en städfirma med en gång och räkningen får ni stå för. Då kan det kännas lite trist att ha lagt ner så mycket tid på något som sedan inte gav utdelning.

Ibland har man studentrabatt på flyttstädning

Är man osäker på om man vill flyttstäda själv eller anlita ett företag kan man först kolla runt lite för att se hur mycket det kan kosta. Som student har man också ibland rabatt via de olika studentkort man har, så kolla även det. Är det endast en liten bostad man har så är det heller inte säkert att det är så kostsamt att ta in ett proffs på flyttstädning i Linköping till exempel. En flytt innebär i regel också mycket stress och då kan det vara skönt att tänka på annat än städning. Läs gärna mer på denna sidan: https://www.flyttstädninglinköping.biz

3 Apr 2020