I behov av professionell städning i Göteborg?

De flesta av oss kan relatera till känslan av att komma hem efter en hård dag på jobbet och där vi helst av allt bara vill kasta oss ner i soffan, se på någon tv-serie och somna in några minuter. Något som dock blir omöjligt om man har familj; här måste man laga mat, barnen ska säkerligen köras till någon träning och de ska ha hjälp med sina läxor.

Utöver det – kommer dammråttorna att försvinna av sig själv, kommer toaletten att rengöras utan hjälp och kommer golvmoppen att genom magi hoppa fram och rengöra golven?

Naturligtvis inte. Städning är – tyvärr – en del av vardagen och det är också något som tar väldigt mycket tid. Ett nödvändigt ont som de flesta av oss helst skulle vilja slippa. Av den enkla anledningen att det handlar om ett nödvändigt ont och frågan här är följande: varför tar inte fler hjälp med sin städning? Kort och gott – varför utsätta sig för något som är så tråkigt, som tar så mycket tid och som kräver sådan noggrannhet som städning då man de facto kan ta professionell hjälp för detta?

Bor du och din familj i exempelvis Göteborg och känner att ni inte hinner med er, att bitarna i det berömda livspusslet inte passar ihop och att städning och annat hemarbete tar för mycket tid i anspråk så är förmodligen den bästa lösningen för er att anlita en städfirma och genom detta skapa en lucka i ert fullspäckade schema.

Rut-avdraget ger billigare städning

Något som idag dessutom är väldigt billigt och detta tack vare den skattesubvention som såg dagens ljus 2007 och som kallas rut-avdraget. Detta innebär att ni kan anlita en städfirma i Göteborg, låta denna sköta er städning – exempelvis en- eller två gånger i veckan; enligt ett givet schema – och där ni drar av 30% av den totala arbetskostnaden med ett tak på 25.000 kronor/ person och år. I och med att ni är två stycken vuxna i er familj så har ni 50.000 kronor att röra er under – en summa som mer än väl täcker de behov som de flesta familjer kan tänkas ha.

Rut-avdraget är en räddande ängel i många familjers vardag och vi anser att även din familj ska använda er av detta för er städning. Det ger er, helt enkelt, lite mer kvalitetstid för varandra. Kom hem efter en hård dag på jobbet, öppna dörren, möts av ett skinande rent hem och lägg dig ner i soffan i några minuter – du förtjänar det.

29 Jun 2017