Inte sugen på att städa? Se hit

Nästan alla kan vara överens om att det är tråkigt att städa. Inte enbart är det tråkigt men det tar upp värdefull tid som du kan fokusera på annat. Slipp detta och anställ istället en städfirma.

När du kommer hem efter en lång dag vill du bara sätta dig på soffan och slappna av. Sätta upp fötterna på bordet Det sista du vill behöva göra är att hantera röran i ditt hem. Tänk istället att öppna dörren till ett hem som lukta gott och är rent. Du kan istället slappna av helt och fokusera på att vara ledig. En städfirma kan hjälpa dig med hemstädning så att det blir ordentligt rent. Du kan boka firman hur ofta du vill. Bästa resultatet är att anställa en firma 1-2 gånger i veckan beroende på hur stort ditt hus är. Glöm heller inte bort att anställa firman för storstädning minst 2 gånger om året. Detta kommer att garantera dig det perfekta resultatet för ditt hem, och en bättre hälsa. Det är ingen hemlighet att ett städad miljö får dig att må bättre.

Hitta rätt städfirma

För det perfekta resultatet är det viktigt att du hittar rätt städfirma. Tyvärr finns det allt för många oseriösa firmor inom industrin idag. Du vill klart hitta en firma som du känner att du kan lita på. Det första du kan göra är att fråga bland familj och vänner om de känner till en firma. Gör även en snabb sökning på nätet och hitta firmor i din stad. Kolla då även tidigare recensioner av tidigare kunder. Fråga även om du kan få några kostnadsfria offert så du kan jämföra mellan priserna. En annan sak att fråga är om materialet tillkommer i kostnaden. Det är då viktigt att det är produkter som är miljövänliga och allergivänliga.

Glöm inte RUT-avdraget för hemstädning

Hemstädning ingår under RUT-avdraget vilket är ett skatteavdrag på arbetskostnaden. Detta avdraget ligger på 50 % och det krävs att firman har F-skatt för att du ska använda det. RUT-avdraget kan enbart användas av dig som arbetar och betalar skatt i Sverige. Avdraget gäller på själva arbetskostnaden och kan användas upp till 50 000 kronor per år. Det gäller däremot per person i hushållet så är ni två kan ni därför använda det upp till 100 000 kronor. Många firmor drar av avdraget redan i deras offert, men fråga om detta innan du anställer firman.

7 Apr 2020