Låt hemstädning förbättra ditt liv

Börjar det kännas trångt hemma? Stöd med städningen kan öka trivseln. Tjänsterna skräddarsys efter dina behov. Prioritera kunniga och pålitliga medarbetare när du skaffar hjälp.

Har du skaffat hund? Kanske blivit sambo eller fått barn? För de flesta människor är sådana händelser viktiga och ibland avgörande. Men även roliga och efterlängtade saker kommer med nya krav på din uppmärksamhet. Inte minst när utrymmet ska delas med andra. Saker du aldrig tänkt på tidigare får betydelse. Varför är det tandkräm på badrumsspegeln? Hundhår i soffan? Hur kommer det sig att en liten bebis behöver så mycket plats? Naturligtvis har du förberett dig så gott du kan. Du har läst på och kollat instruktionsfilmer. Pratat med vänner och bekanta. I slutänden är det dock så att det är du som bestämmer i ditt hem. Om det som stör dig har med ordning och reda att göra, ta hjälp av någon som kan det här med att städa hem. Ni kommer överens om detaljerna utifrån din önskelista.

Nystrukna skjortor

Behoven varierar. Mellan olika personer men också genom livet. Ibland måste man lägga mycket tid på jobbet och karriären, i andra lägen finns tid för hobbys eller familj. Oavsett så påverkar de flesta aktiviteterna din hub, ditt hem, där du åtminstone mellanlandar då och då. I de lägena vill du inte mötas av gammal mjölk i kylen och enorma tvätthögar i badrummet. Under arbetsintensiva personer behöver du kanske inte bara lokalvård utan även hjälp med tvätt och strykning. Det går att lösa. Du kan vara en stjärna på affärer, kundkontakter eller start-ups. Komplettera det med någon som är en fantom på att hålla garderoben fräsch. Alla blir nöjda. Dessutom är ROT-avdraget redan gjort när du betalar. En högre livskvalitet väntar runt hörnet.

Gladare vardag

Det är en oslagbar känsla att komma hem till en nystädad lya. Du kan bo stort eller smått, men en omgivning som är väldoftande och hygienisk adderar till trivseln. Dessutom slipper du eventuell skam för planeten, för du kan välja en leverantör som självklart följer lagar och regler för de anställda, men som också använder miljövänliga produkter. Du bestämmer hur du vill göra med städmaterial och kemikalier. Använda egna eller skaffa en prenumeration där de körs hem till din dörr. Boka ett fritt hembesök för att gå igenom hur du vill ha det och vilka tjänster du vill inkludera. Om bara några veckor kan du träda in i ett glänsande hem. Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.hemstädninguppsala.se

14 Feb 2020