När du behöver en städfirma på Kungsholmen

Var får man tag i en bra städfirma? Svaret på den frågan är beroende på var det är som du behöver en städfirma, och vilken slags städtjänst som det är som du behöver. Är det hemstädning, storstädning, veckostädning eller en flyttstädning som du behöver? De flesta städfirmor erbjuder de flesta av dessa städtjänster. Det skiljer sig heller inte så mycket åt mellan de olika städtjänsterna. Det som skiljer är karaktären på städningen och omfattningen. Om hemstädning har den minsta omfattningen och flyttstädning den mest omfattande städningen, hamnar de andra slags städtjänsterna mellan dem.

1. Googla städfirma i Kungsholmen

Googla "städfirma Kungsholmen" om du behöver en städfirma och bor på Kungsholmen, annars googlar du efter en städfirma där du bor. Du bör få flera förslag av Google om du skriver in ett ortsnamn efter "städfirma". Sedan är det bra att ta kontakt och fråga om offert och om de har referenser. Sedan är det bara att anlita dem som är bäst.

3. Läs på om städfirman

Om du känner dig osäker på den städfirma som du funderar på, kan du läsa på så mycket som du bara hittar om städfirman. De kan finnas omnämnda på olika bedömningssajter som finns på internet. Känner du dig fortfarande osäker kan du alltid kontrollera med Allmänna reklamationsnämnden (ARN) om det är många missnöjda kunder som har tagit kontakt med dem. Då bör man låta bli att anlita dem i så fall.

4. Har de ansvarsförsäkring?

När man tar kontakt med dem, kan man passa på att fråga om de har egen ansvarsförsäkring. Det är viktiga kriterier vilket visar att de är ansvarstagande, och medvetna om att allt kan hända under ett arbetspass. Då, om det skulle hända något, ska inte kunderna stå för de misstagen eller olyckorna, utan det ska städfirman själv ta.

5. Har de nöjd-kund-garanti?

Om du vill vara säker på att du blir nöjd med deras städning, bör du även fråga om de har nöjd-kund-garanti. Det innebär att de inte slutar med sin städning tills du är nöjd. Det är inte roligt att först anlita en städfirma och betala för att det ska bli städat och sedan efteråt ändå bli tvungen att städa efter dem. Då kan man lika gärna städa själv och slippa betala, eller så bör man anlita någon annan städfirma. Har en städfirma nöjd-kund-garanti innebär det att de är noggranna som kan ge en sådan garanti. Då har de förhållningsregler för att se till att allt blir städat på rätt sätt. Här kan du läsa mer om en sådan städfirma: https://www.städfirmakungsholmen.se.

1 Mar 2019