Skapa tid, minska stress, be om hjälp

Finns det något lyxigare än att ha någon annan som kommer hem till dig och städar. Bara undrar! Att komma hem en fredag, hitta hemmet skinande rent och väldoftande. Du är redo att börja helgen!

Idag när kraven på oss har blivit högre och förväntningarna på oss själva ska man bara inte tala om. Man ska vara arbetskraft, förälder, partner och så oändligt mycket mera. Alla drar i oss från olika håll och tiden verkar inte alls att räcka till. Men tack och lov så har vi i dessa nya tiderna fått ett nytt avdrag som heter RUT avdrag. En hjälp till alla oss som känner att vi inte räcker till i de vardagliga livet.

Vilka tjänster tillhandahåller städfirmor i ditt hem

Det mesta när det kommer till att hålla rent. Allt ingår inte med självklarhet men mycket kan läggas till mot en extra kostnad som man kommer överens om. Men det vanliga som att damma och dammsuga. Torka av bänkytor, tömma papperskorgar. Städa kyl, frys och ugn andra vanliga sysslor. Man får givetvis gå igenom med städfirman då det kan skilja sig från företag till företag. Vissa har en mängd olika tjänster som man kan lägga till. Några exempel är att putsa fönster. Vattna blommorna om du ska åka bort. Hjälp med disk och tvätt kan även det gå att få mot extra kostnad. Visst låter det underbart. Så mycket tid som kan sparas på att låta någon annan göra jobbet. Tid att göra det som man värdesätter högst. Tid som man kan tillbringa med familj och vänner.

Vid vilka andra tillfällen i livet kan man behöva hjälp av en städfirma

Det kan finnas flera tillfällen då man behöver hjälp med mera än bara den vardagliga städningen. Ett exempel kan vara till jul. Man kanske vill göra det extra fint när familjen kommer på besök. Kanske man ska hyra ut sin lägenhet och vill försäkra sig om att den är ren och fin när hyresgästerna kommer. Det kanske helt enkelt är så att man ska flytta och vi vet ju alla va trist det är att städa ur en lägenhet som man ska lämna. Då är det mycket roligare att lägga energi på allt det nya. Så är det ju, som nämnts tidigare, den årliga putsen av alla fönster. Viktigt är att komma att ha bra städgrejor hemma. Vi vill ju behålla städpersonalen länge. Vi rekommenderar denna webbsida: https://www.hemstädningnacka.se

20 Feb 2020