Skatterna går till Rut-bidragen

Du visste väl att det, indirekt, är vi själva som bekostar Rut-avdragen som vi får göra när vi ansöker om avdrag på skatten när vi anlitar hemstädning, trädgårdsarbete, snöskottning, barnpassning, hemtjänster och flytthjälp? Så varför inte utnyttja det så mycket som möjligt? Bor du i Gävle har du möjlighet att utnyttja hemstädning med ett bra företag som kan hjälpa dig städa ditt hem varje vecka, om du så vill. Under förra året (2017) drog svenska folket av för miljarder kronor. Förra året ökade antalet avdrag med så mycket som en miljard kronor, det blev 25 procent mer än året innan (2016). Så var med du också och utnyttja det, eftersom du med dina skatter är med och finansierar avdragen på Rut-tjänsterna.

Så kan du anlita hemstädning i Gävle

Börja med att googla "hemstädning Gävle". Då bör du få en lista på alla som arbetar med hemstädning i Gävle. Då är det bara att ta kontakt och be om att få offert på de olika företagens erbjudande om hemstädning. Jämför dem sedan med varandra. Be också om referenser. Sedan bör du följa upp referenserna, så att du väljer det som är bäst. Referenserna är viktiga eftersom de berättar om hur de arbetar och vilket bemötande du kan förvänta dig av dem.

Välj dem som är bäst

Om du vill kan du få en provstädning, som då kostar 99 kronor per timme och som max får ta 4 timmar att genomföra. Då ser du hur de gör, om de är nogranna eller slarvar med städningen. Om du vill, kan du ju be samtliga som erbjuder en provstädning för en liten summa. Är det få 3-4 som erbjuder det har du fått hemstädningen den månaden. Sedan när du har provat alla provstädningar är du tvungen att välja någon som du vill få regelbunden städning av. Du kan välja en storstädning 1 gång i månaden till exempel, eller en enklare städning 1 gång i veckan. Då får du den regelbundna städning som du kanske behöver i Gävle.

Avtalar du om ett abonnemang får du rabatt på annat

Om du väljer att abonnera på deras städning kan du få rabatt ifall du sedan behöver få storstädning, byggstädning, golvvård, tvättade fönster, mattrengöring eller biligare handdukar och toapapper och hushållspapper och rengöringsmedel. Du kan även köpa tvål och andra hygienartiklar och förbrukningsprodukter. Då kommer de med det och du slipper släpa på det hem från butiken. Bra, eller hur?

10 Sep 2018