Städhjälp i Upplands Väsby

Hur får man tid att med den tråkiga men ack så nödvändiga städningen där hemma? Ett rent hem är ett trivsamt hem. Men när familjen och karriären slukar all tid så är det lätt att tumma på städningen av det egna hemmet.

Men det behöver inte vara så, det finns nämligen hjälp att få. Ta hjälp av ett professionellt städbolag så blir ditt hem städat när du gör annat. Men hur går det till och vilka fördelar finns det med att anlita städhjälp?

Hur går man till väga?

När man bestämt sig för att ta hjälp med städningen av det egna boendet, behöver man bestämma en del saker först. Hur ofta vill man ha städat? Har man ett stort boende med många familjemedlemmar behöver man säkerligen kontinuerlig hjälp varje vecka. Andra faktorer som kräver mer hjälp kan vara husdjur och allergier.

Det kanske inte ens går att hålla tillräckligt rent själv när man har allergier i familjen. En professionell städare har stora kunskaper och städredskap som vida överträffar ens egna. 

Bor man mindre kanske det räcker med varannan vecka, eller en storstädningen mellan varven. Har man företag är det väldigt skönt att få det städat så det är rent och fräscht för större trivsel och bättre arbetsmiljö och personhälsa.

Fördelarna är uppenbara

Vad är fördelarna med hemstädning? Den stora fördelen för många är just att man inte har tid. Vardagslivet tar all tid och man är stressad på jobbet, hämtningar och lämningar av barnen med mera. Många känner att man inte har tid för sig själv och har ingen tid för återhämtning. Tänk vad skönt att hemmet är skinande rent och fräscht när man kommer hem från jobbet.

En annan fördel är att det faktiskt blir renare. När man anlitar en seriös städfirma vet man att de är experter på just städning. Städarna har lång erfarenhet och använder sig av moderna tekniker och städutrustning och arbetar metodiskt och effektivt. Man vet att resultatet kommer bli perfekt. Och vid brister finns det garantier där dessa åtgärdas kostnadsfritt.

Vad kostar det?

Det är olika beroende på storlek och omfattning på städningen. Vill man boka en kontinuerlig veckostädning blir det såklart billigare. Sedan kan man med fördel använda sig av RUT-avdraget. Detta ger dig chansen att dra av 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. All administration sköts av städfirman. Tänk på att inte anlita svart arbetskraft, det kan stå dig dyrt. Man har inga garantier och försäkringarna gäller inte.

Känner du igen dig och vill boka hemstädning? Läs mer här: www.hemstädningupplandsväsby.se/.

 

15 Jan 2019